Friday, December 31, 2010

OMG B'day I sama dengan Hayley uolsssss

Oh yeah, kitorang dilahirkan pada 27 Disember. Detik paling bersejarah yayyy !

Cuma bezanya Hayley lahir awal 2 tahun dari I kalau tak kami jadi kembar lain warna dah. Bukan aje warna kulit malah warna rambut juga berbeza. Hohoho. 

Eh, tau ke Hayley mana yang aku tengah labonkan ni?? Hayley Williams (Paramore) la opcos, my sistah. Hahahhaa mesti Sae jeles!

Ekceli, I just came back from KL. Sampai-sampai terus bukak FB nak tengok wallposts orang wish selamat hari jadi la apa lagi. Dengan FB aje, u can get like hundreds of ppl wishing u Sun Yat Fai Lok! and wishing for your happiness and prosperity and longevity and bla bla bla.

For me, hadiah tak penting tapi hadiah berupa wang penting, yang penting orang-orang yang paling dekat dengan kita ingat hari jadi aku dan sanggup berjaga sampai pukul 12 tengah malam semata-mata nak wish b'day.

Trimas-daun-keladi-tahun-depan-wish-lagi kepada yang ingat b'day aku even aku tau FB yang ingatkan korang. Tak pe tak pe T_T~

Itu aje entri pasal b'day. Booooo dah la tulis lambat. Dah 30hb doblas la wey. Dah masuk angin dah b'day ko lolx. So what? who cares?? Canci aku umur aku dah cukup 20 ding ding! LMAO

2 comments:

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

PinQib said...

x mint paramore
so x kenal

| Keyword: ROGOL|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...