Monday, December 20, 2010

As I expected.

Sem lepas banyak main jadi aku bersyukurlah dalam banyak-banyak main tu Allah permudahkan aku nak menjawab exam. Ditambah lagi doa dari mak dengan abah. Nak kata result gempak tak de pon. Biasalah bagi student yang sederhana macam aku ni. Can't expect higher la sebab setara itu je aku study, setara tu jelah aku dapat. Alhamdullilah atleast dapat naik 0.01 dari sem lepas XD lmao; 3.54 tapi yang pastinya subjek major aku yang PSV tu tak pernah dapat A+ siul. Aku sedih ar macam ni tsk tsk tsk...



***************************



FYI, dari 20 - 26 Disember ni bertempat di Balai Seni Lukis Negara (BSLN), sebuah art fest iaitu Rantai Art Festival 2010 yang bertemakan "Gravity" akan diadakan di sana. Ini first time Rantai buat dekat BSLN tak silap aku. Sebelum ni diorang buat dekat Red Bungalow sebelah KLCC tu every year. Tapi tahun ni buat dekat BSLN pulak. Aku expect gempak la kot this year.

Schedule hari Rabu 22nd December ada photography talk by Sue Anna Joe. Siot ar tak dapat pergi =(

Sape-sape yang free boleh la datang jenguk stuff artsy fartsy dekat sana. For more info visit here and here.



7 comments:

-itu gadis- said...

seni mmg susah nk dpt A +..sgt2 susah..hehehe ;p

kite pon xpnah dpt A+ sebenarnye..ehehe

amy azuha said...

tahniah moon..!

Rogayah Suparman said...

@-itu gadis-

yeah lagi2 bila ada sorg lect tu yg ajar. bayang A pon tak nampak. hehee

PinQib said...

wah,, manyak nye. qib x dapat pun 3,5 wuwuwuwu

| Pointer exam 3.99? Yay! | Baby ROBOCOP |

moon buang Word verification pun baguih gakk

Rogayah Suparman said...

@amy azuha

thanks. how bout you amy?



@PinQib

its ok kalau uolss tak dapat 3.5 sbb math kan tuff..

sori2 tak perasan benda alah tu igtkan dah buang hari tu. thx igtkan..sian korang kena menaip uruf2 tunggang terbalik tu..ngee

liyana said...

saye sudah pegi...xbnyak booth pon n xsmpat nk masuk BLSN pon..ehehe..cute stuff i jual kat sane tumpaang mmbe kak yu punyew kedai...;) hehhe

Rogayah Suparman said...

i tak pergi pon hoho.
banyak tak orang beli? mesti laku kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...