Wednesday, December 1, 2010

Pesanan Oreo Aoki untuk Mama Mamee

Helo helo hai mama mamee! Ini Oiyo ni. Oiyo sihat saja dekat Kuala Kangsar ni. Happy semacam jek. Sebab mommy jaga Oiyo baekkk punya. Makanan Oiyo yang mama mamee beli cap Cuddle Econsave 1.5kg perisa Tuna tu dah dekat separuh Oiyo habiskan. Sebab tu Oiyo asyik uk-uk je. 2 kali sehari Oiyo uk-uk tau.

Oiyo tak sembelit duduk dekat sini sebab mommy tau time-time Oiyo nak uk-uk lepas tu mommy bawak Oiyo gi toilet. Lepas tu kan, mommy curah-curah la air paip dekat kaki Oiyo, maknanye bagi hint nak suruh Oiyo tencing dan uk-uk la tu. Oiyo pon uk-uk la ape lagi. Mommy slalu komplen poop Oiyo busuk bau rimau. Hari tu mommy ajar Oiyo uk-uk dalam jamban. Oiyo pon layankan aje lah. 

Esokknye Oiyo nak try la uk-uk dalam jamban sendiri. Oiyo geraklah mommy suh bangun pagi tu, tapi dia taknak bangun. Oiyo pon bengang Oiyo tencing atas katil dekat sebelah mommy. Mommy sikit punya hangen dengan Oiyo sampai dia basuh Oiyo sekali dengan cadar-cadar yang Oiyo tencing tu dalam washing machine. Padan muka Oiyo.

Dekat rumah mommy Oiyo paling sayang wancik sebab wancik tak buli Oiyo. Oiyo selalu tidur sebelah wancik lepas tu Oiyo bodek-bodek wancik macam Kakak Tinky buat kat wancik dulu. Tapi rasanya macam tak menjadi je sebab Oiyo tak comel macam Kakak Tinky sob sob. Mommy dengan yang lain-lain suka ramas-ramas Oiyo. Oiyo tak suka lah. Tak percaya tengok ah dalam video yang Oiyo upload ni. Oiyo bengang je dengan diorang semua tu. Tapi bila Oiyo lapar Oiyo carilah mommy heeee. Jangan bagi tau mommy tau.

OKlah mama mamee itu je yang Oiyo nak sampaikan. Penatlah paw Oiyo menaip sikit punya panjang surat untuk mama mamee. Last but not least, mama mamee jangan rindu Oiyo teruk-teruk sebab Oiyo dah lupakan mama mamee dah sekarang hahaha. Oiyo dah seronok duduk sini kalau boleh Oiyo tak nak balik maktab sebab dekat sana Oiyo kena kongsi makanan dengan abang Blackie, abang Kentoi, abang Smelly, makcik Bubu, Makcik, kak Maru dan yang lain lain lah. Sebab tu Oiyo kuwos je dekat sana. Berat Oiyo sekarang dah 1.5kg. Sama berat dengan Cuddles Econsave tu tau.

OK OK OK Oiyo should go now cos Oiyo wannna shit ASAP. BTW, mama mamee kalau rajin kiralah berapa banyak perkataan "Oiyo" dalam surat Oiyo ni. Kalau betul Oiyo bagi sejuta. OK bye~~

Paw and kisses,
Oreo Aokie <3


8 comments:

amy azuha said...

alolo comeynyer 0yeo..! mkn cuddles cap econsave..kiki mkn smarthearts skunk sbb kb tade cap econsave hihi

yaya said...

eby yoyoooooo.. geramnye mamee tgk bulu2 kat perut tu. hesh! eh, mane kolar yoyo yg mamee blikan? mane yoyo mane?? yoyo tertanggal mase cubaan nak uk uk seniri kat toilet ek? yoyoooooooo2.. haha

Rogayah Suparman said...

@amie - apa cerita KIKI? update la stori pasal dia...heee

@yaya - saye dah cabot..sbb nmpk tengkok oiyo kecik kalau pakai koler tu..heee

Amirull Jaafar said...

Ini sungguh lovely.Kirimkan salam saya padanya ya?
:)

Rogayah Suparman said...

@Amirull Jaafar - Oiyo kata waalaikumsalam ;-)

NURUL said...

oiyo itu nama yg unik n cute

PinQib said...

ohh.. kucen upernyer..


Kita dan BABI!
Kek seterobery pun SODAP!

Rogayah Suparman said...

@Nurul - bukan aje cute malah gediks hihi

@pinqib - hahaha kuceng lerr...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...