Tuesday, December 21, 2010

^_^ (Senyum angkat kening)

Assalamualaikum yawll! 

Ingat tak hari tu (aiceceh statement bajet femes je) aku ada masuk itu contest bikin header untuk Cik Qila's blog : Story of My Life.

Dan inilah header yang aku buat tu...




So, header yang warnani ni dah menang oh yeah! Tapi menang tempat kedua la *facepalm*. But its ok, tempat kedua pon dapat hadiah jugak hehehe! Aku anggap itu hadiah birthday aku la sebab birthday aku just around the corner. Trimas Cik Qila and Eternity Hijab sebab pilih saye!

Aku interested nak join kontest ni bukan ape. Sebab hadiahnya ialah gypsy shawl. Aku tak pernah pakai/beli gypsy shawl ni. Sebab tu la bila ada peluang nak dapat free ni aku rembat cepat-cepat hohoho. Pathetic tak? Hehehe malangnya 1st place jatuh dekat seorang lelaki. Apekah *_* ???

Btw, nak ucap thanks jugak kepada cik itu gadis sebab promote contest ni, kalau tak aku tak tau hehe. OK lah, kalau nak tengok header lagi 4 orang pemenang tu lain sila klik sini.

10 comments:

amy azuha said...

wahhh tahniah moon..! kamoo mmg pndai bab design nie haha..p/s : nk pnjm nnty shawl gypsy ley :P

PinQib said...

cantikkkk
wah.
tp yang menang fes pun cantik gakkk




| Adik macam SUPERMAN|

tahniahh

Kyra said...

wah cemane nak buat header cantik camni ? kyra tak reti la.
ajarkan boleh ?

Rogayah Suparman said...

@PinQib yeah sume pon cantik2 kan

@Kyra header boleh buat guna photoshop, photoscape pon boleh jugak..guna paint pon bolehhh hehe

safwanmahzin said...

ok la 2uhh..dapat 2nd placeee.....wahh gempak gak tuh.tempat ke2 dapat apee????tisu 30 sen kew????dak laki tuh dapat shawl kew???ngahahhaa jadik kain basahan mandi la jawapnyewww..yewww

safwanmahzin said...

woott..woott..ouhh dapat shawl gak eyhh..tapi 2lahhh ko pye design gempak laaaa..kalau aku bagi 1 place laaahh''

liyana said...

cngrates,..hhohoho...
i borong due aje slndang gypsy kat jalan tar..hehehe..
lawa design uolss tu..hehehe

Rogayah Suparman said...

@safwanmahzin pemenang lain pon dsign dorang gempak2 uolsss...

@liyana i tak de angin lagi la nk pakai gypsy shawl tu...hehehe tp teringin nak pakai la

qilarazak said...

samaa2 dear. qila pilih yang terbaik. yang 1st tu laki and dia punye best sangat. sorry :(

Rogayah Suparman said...

nvm qila. kalah menang kan adat. ini pon 1st time i enter contest so dapat 2nd place pon sangat best dah kan kan? =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...