Monday, December 13, 2010

Again???

Assalamualaikum.....

Hahahaha hari ni sehari suntuk aku buat benda ni. Benda apa? Ni haaaa header baru nih. Sekali dengan background ni. Penat wooo buat haaa penat giler.... Habis tu sape yang suruh buat? Hehe tak de sape suruh. Sajalah nak try test actions, brushes, fonts baru. Kat mana lagi nak praktikkan ilmu mengedit kalau bukan dekat sini.

Tak larat dah nak kira berapa kali aku tukar layout blog ni. Well biasalah, blog tak market so banyaklah masa nak mengedit layout daripada melayan peminat-peminat.

Tengoklah berapa lama boleh tahan template baru ni. Sebulan? Seminggu? Sehari? Haaa itu yang kita tak tahu....

Cukup-cukuplah tu membebelnya. Tengkuk dah rasa macam nak herot dah ni. Mengantuk pulak tu (yawn....)

Adioszehhhhhh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...