Tuesday, November 30, 2010

Tips to detect hidden cameras in fitting room

Kamera tersembunyi di dalam bilik persalinan sangat merbahaya terutamanya bagi kaum Hawa di luar sana. Jaga-jaga tau. Pervs di luar sana (berapa kali ulang daaa..) bukan kira, asal dia dapat tonton aset kita dengan cara apa sekali pon bisa aja deh.

Pernah ke anda mengalami situasi seperti di atas?

Di malam yang dingin ni aku nak kongsi tips nak detect hidden camera dalam fitting room atau dalam toilet atau mana-mana tempat yang tak sepatutnya diletakkan. Aku copy isinya dan paste dalam blog ini dari page LayarMinda dekat Fesbuk.

  1. Sebelum masuk dalam fitting room tu, bawak telefon bimbit masuk sekali. Pastikan ada kredit atau jangan lupa topup dulu tak pon bayar bil telefon dulu tau. Kalau tak mission ini akan jadi mission impossible.
  2. Kendian, masuklah fitting room tu dengan muka slamber dan buat panggilan. Bukan salin baju dulu baru call tau. Jangan dial 999 pulak.
  3. Kalau tak berjaya, maksudnya ada terdapat kamera tersembunyi dalam bilik tu. Jeng jeng jeng!
  4. Hal ini kerana ye, ada gangguan fiber optik semasa penghantaran isyarat panggilan. Fiber optik tu nate gapo? Aku pon tak tahu lah...
  5. Lepas tu, dah tau dalam tu ada hidden camera, cepat-cepat call polis. Hahaha janganlah weh, sebaiknya kita check dulu kot-kot terjumpa ke barulah boleh buat report. Kalau tak jumpa camera tapi tak boleh call macam mana? Erkkk jangan salin baju lepas tu terus keluar dari kedai tu sambil buat muka syak wasangka kat owner@penjaga kedai tu.  Hehehe...
Aku akan cuba tips ni. Kalau menjadi, aku roger korang. Korang pon try test la jugak hehe mana tau boleh jadi hero membanteras sindiket spy camera dalam fitting room ke. hehehe

 Tolong jangan salah guna barang ni boleh tak??? Baka....

2 comments:

amy azuha said...

wooo..ami nk cmera ney..sngkut kat leher kiki..senang nk spy dye wkakaka

Rogayah Suparman said...

wakaka membaziq ja buh kat kiki..nnt dia tertelan kang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...