Monday, November 29, 2010

Saya berasa sedih

Disebabkan aku terlampau lembab untuk menyingkap misteri yang terjadi di blog lama aku tu, jadi aku buat keputusan untuk export blog lama tu ke email yang baru. Semua entri dan komen di blog lama telah aku pindahkan ke blog baru ini. 

Tapi yang sedihnya, followers aku zassss jadi 0 teloq ayam T_T~
Eh, silap bukan 0 tapi 1 (iaitu diri aku yang satu lagi kuang3x).

Penat tau nak meng-recruit followers tu tau even tak sampai 100(LOL?). Nak buat macam mana dah blog tak best. So what.

Kepada pembaca-s blog ini, jika anda tekan link dekat blog ni yang sepatutnya membawa anda ke entri lama aku, tapi keluar mesej ERROR or PAGE NOT FOUND or ape ape jelah itu mungkin disebabkan aku dah tukar alamat blog. Hahaha bajet femes je.

For those yang perasan aku ada follow korang buat kali yang kedua baru-baru ni silalah follow aku balik ek. Aku follow uolss balik bukan sebab uolss hawtt tapi sebab blog uolss menikam jiwa. Ngee.

OK. Itu saja. Assalamualaikum. 

9 comments:

PinQib said...

tae tape. nnt ak follow ko balik. kawan ak dulu pun ada yang amcam ni.. xdapat den nak nolong ^^

CiP FaRAh said...

woho~... layout menarik gila...
ok dah follow balik dah =D

Rogayah Suparman said...

thanks farah.
haha farah gak yg ajar dulu cmne nk install templates..hehe

saenadia said...

i org pertama follow youuu. ngee :D

PinQib said...

da follow dah. tenQ

Rogayah Suparman said...

@Qib - orite thanks yoo
@sae - bangga ar tu? ngeee tahniah diucapkan =D

little black dress said...

i follow u dear..
muehehe~
=)

amy azuha said...

waa...sy nk kwn nan awk..sy da p0llow awk ok...haha

Rogayah Suparman said...

hehehe thanks uolss..sowi la jadi gila publisiti sikit sehari dua ni...ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...