Tuesday, March 15, 2011

Focus, please.

Assalamualaikum. Yosh! Akhirnya dapat jugak aku melampiaskan kemengidaman aku terhadap 3 layer tea dan Each-a-cup semalam (^..^). Tak sangka pulak boleh pekena dua-dua minuman peberet sekali gus. Rasa sungguh gumbira sampai tak terkata :8) 

Tapi, dua dua tu ada jual dekat Ipoh je. Satu dekat Vanggey satu lagi dekat Ipoh Parade. Kalaulah Ipoh tu sebelah rumah aku je, hari-hari aku turun haaaa.....



Bosan seyh harini bila mengenangkan banyak gila assignment kena buat (Apa kena mengena banyak assignment dengan bosan???). Jadi, aku tak nak sakit kepala pikir pasal assignment, aku pon buat-buat tak tahu la kat kerja-kerja tu semua. Bukak youtube layan video mamat keding yang kiut ni. Kelakar kot si matluthfi ni.



**tiba-tiba ada satu suara entah dari mana datangnya** WOII! Dah dah la tu bawak bertobat la. KEJE KEJE KEJE!!!! Nah ni list keje yang ko kena buat. Baca cepat!!!!!



Ok fine....fine.....Aku buat keje ni, lepas layan Supernatural dulu~!! Bai!

2 comments:

PinQib said...

haha. disini pun sama malas nyerr

Rogayah Suparman said...

hahaha bagos2 ada geng. ;-P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...