Wednesday, July 27, 2011

Majalah IPG KSAH pertama selepas 18 tahun.

Assalamualaikum.

Tahun ini Exco JPP yg aku pon tak ingat nama ape tah akan menerbitkan majalah IPG KSAH pada tahun ni. Mulut aku tak henti2 tersalah sebut majalah sekolah instead of majalah IPG. Standard ar, dah terbiasa sebut majalah sekolah hehe.

Agak berbeza dengan majalah maktab pada 1993 dolu yg macam majalah sekolah, kali ni kami nak ambik pendekatan yg agak moden la sikit dari segi editing, layout, content dan macam2 lagi lah. 

Jadi, kami geng2 Pendidikan Seni Visual ni telah diberi tanggungjawab sebagai penyunting, editor dan jurugambar untuk  majalah ini. Berbekalkan sedikit pengalaman menggunakan software Photoshop dan Corel serta knowledge pasal photography, kami pon menerima la tugas tu. Aku pulak telah dilantik sebagai penyunting bagi majalah ini. Wait, penyunting tu apa tugas dia hah? Ahhh layankan aje la hahaha....


So ini lah barisan jawatangilekuasa yang akan bersama2 menjayakan Majalah IPG KSAH sesi 2010/2011 ni. Harap2 dapat hasilkan yang terbaik la kan, since dah 18 tahun IPG KSAH takde majalah sendiri. Kesian. 

K Bai!

3 comments:

amy azuha said...

moon : eyohhhhwww..!

wan : eh apahal???!

hahaha

liyana said...

anneyyhhhh......huhuhu..akot nak wat..xweti gune corel...hohoho...xpe..kite akan berusaha...chayokkkk2.....

Rogayah Suparman said...

hahaha betul amie teka..wan posing bajet encem pulak masa tu..tu psl kene eyoohhh tu..kakaka...

Abgggg mujerrr...jgn takut..nnt kite tanye la JC @ Lee tu...diorg terer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...