Tuesday, June 7, 2011

K-On! Bring it on!!

Hari tu pergi rumah cousin aku dekat Ulu Langat, tengok la diorang layan satu kartun ni. Tajuknya K-On! Aku pon join la sekaki jugak. Waaahh dalam hati aku berkata2 layan gak cite ni. Kena sedut ni. So, aku pon mintak la kat diorang dengan muka tak malunya...

I am no big fan of Japan manga/anime except GTO. But I think K-On! is different. Awek2 kat dalam cite ni reti main instrument yoo! Tu yang aku rasa lain dari yang lain. Hahaha dan yang penting sekali, Kono hanashi wa totemo kawaiidesu maksudnye cerita ni sangat COMEL~~


Mugi, Azusa, Mio, Yui & Ritsu <3 Kawai!!


Dressap diorang memang stylo. Ini bukan kartun yang asyik pakai baju sama je setiap episod macam cite Dragon Ball. Apa yang bestnya pasal cerita ni sebab ia matang. Walaupun cite ni ringan2 je, setiap episod mesti deselitkan dengan nilai2 yang berguna hekhek. Takde yang tak real dalam cite ni, semuanya make sense bak kata omputih. Sebab tu yang nontonnye pon tahap umur macam aku dan lagi tua pon ada. 




Dan desert2 dalam cerita ni nampak real & mouth watering. Kan kan? 


Nama band diorang Afterschool Tea Time. Lepas waktu sekolah je, 5 orang ni akan lepak kat bilik Light Music Club diorang dan having tea time. Sebab tu selalu je meleleh air liur aku tengok diorang makan desert yang sllllrrrppppp. Hampeh betul la kartun jepun ni. Tolong jangan real sangat boleh?



Sorang2 boleh main instrument lain2. Jeles seyh aku tengok. Siap ada yang left-handed lagi. Stailo chor...




Hohoho hilang gak bosan aku cuti2 ni, boleh layan K-On! Dah season 2 pon. Season 1 haram aku tak pernah tengok kuang3x.... Kalau korang nak meh sini hardisk @ pendrive. K Bye!

5 comments:

safwanmahzin said...

wahhh...nak sedut jugak lahh nantii..okiaqq x????

Rogayah Suparman said...

boleh je wawan ;-)

saenadia said...

my fav! :) season 2 da x fllw sgt sbb dah start sem time tu. huhu.

liyana said...

nk jugak..nk jugak..hahaha

Rogayah Suparman said...

@sae - me too!~ haha even dah s.2 baru nk follow...

@yana - boleh jeee..semua tu dalam h.disk..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...