Monday, June 6, 2011

I have a confession.

Selagi aku boleh tolerate, aku tolerate. Selagi aku boleh tegur kau, aku tegur. Aku bukan selfish *tuttttt* macam kau. Ignorance. Kau rasa kau tak suka kat sape2, kau TAKKAN pandang pon muka dia. Aku dah banyak kali kot kena dengan kau. And this time, aku nak cuba jadi macam kau lah. Seronok kot jadi orang yang letakkan EGO dia setinggi gunung. Sape2 yang kau rasa selalu annoyin'kan kau (macam aku) kau remove dari facebook kau, eh silap, dari hidup kau la senang cerita kan. Haha. Well, I hope the same thing too. 

Tapi, aku takde la sampai hati nak buang orang senang2 dari FB aku. Kau ye la. Famous kan. Selalu travel merata2, gadget mahal2 semua, pakai clothing branded2, kawan2 semua hotstuff gitu. Hahaha rugi la aku dah tak friend dengan kau, tak dapat la aku tumpang populariti kau. Sob sob...


If only, you knew what I mean. 
TQ

6 comments:

yaya said...

im sooooo in love with this post! rase nak make love with it sekarang jugak! teransang nyah! hahahahahahahahahah!

liyana said...

org yg sggup buang kawan memang bukan kawan namenye....xpikir pnjang...fikiran cetekkk...biarla die ngn EGO die...huhu

PikaPiko said...

hahh pedas :P
no komen ...
tp 1 je nak gtaw...
things gonna be okay..
just wait n see :)
kan beb?
hehee

pinat said...

never ever. watpe nak baek? xhadap la...ramai lg boleh carik...

safwanmahzin said...

Let the confesssion fly...someday smua ni akan jadik pengalaman buat kita..=) ermmmmmmmm

Rogayah Suparman said...

@yaya; kau sume benda pon nak teransang kan?? =P

@liyana; ntah le...dlu serabut kepala memikirkan pasal dia...tp sekarang dh xserabut dah bcos dah rasa freeee lepas kene remove dr fb dia..wakakaka

@pika; yeah we'll wait n see...thanks

@pinat; hahaha that's true..lembu bukan sekor, pokok bukan sebatang..wakakaka

@safwan; indeed. Tp pengalaman manis ke pahit itu yg kite tak tahu...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...