Sunday, October 30, 2011

Guru Pelatih IPG tidak diwajibkan menduduki MUET

Hahahaha. Hahahahaha. Hahahahahah!!!!

Rasa macam nak hantuk kepala la pulak. Baca ini rakan2ku yang baru sahaja ambik MUET pada 18 Oktober haritu especially Safwan, Akma, Asikin, Shapinash, Capika & Amy. Baca INI!!! 

Thanks kak Mira for the print screen. 

Tapi takpelah, untuk kebaikan jugak ambik MUET ni. Macam yang aku baca dari comment FB berkaitan post gambar ini, muet nanti berguna kalau nak interview naik pangkat atau nak sambung belajar in future. Kalau tak ambik muet ni tak tahu la tahap Bahasa Inggeris diri sendiri macam mana kan? Boleh ke dak spekang nanti kalau gi melancong ke south korea? (ayat nak sedapkan hati) btw org korea tak cakap english, diorang cakap korea. Hahahahaha.... kbyethanx

1 comment:

NurDzafirah™ said...

macam mana nak sambung IPG... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...