Thursday, October 20, 2011

JPSV Annual Dinner

Bertempat di Cinta Sayang Golf Resort, Sg. Petani, seramai (ntah la berapa ramai) gabungan 4 cohort geng Pendidikan Seni Visual IPG KSAH telah mengadakan sebuah jamuan makan malam yang bertemakan Victorian Masquerade. Aicewahhh...

Actually ini kali kedua Jabatan PSV mengadakan dinner sebegini rupa. Satunya, adalah untuk meraikan  senior semester 8 kami yang akan graduate sem depan. Satu lagi adalah untuk merapatkan silaturrahim dan juga untuk melepaskan tensi setelah berbulan2 tido lambat sebab buat kerja yang tak habis2.

So, malas nak labun banyak2, mari kita saksikan gambar2 syok sendiri yg dicaptured time dinner ni (ayat tunggang langgang takde kesedaran langsung walaupun baru je ambik Muet kelmarin).


















So, dinner ni memang sangat happening, we had sooo much fun there. Thanks to kakak abang senior yang anjurkan dinner ini. 

5 comments:

PinQib said...

semua lawa3/.. napa x amek3 pics makanan???

safwanmahzin said...

nanti madam nak kita wat lagi gempak pe kat geng nass..akot2..hahahahaha

liyana said...

gmbo yg same yg dihapload ke fb..hekhekkk..ok bai

Rogayah Suparman said...

QIB - tak sempat la..rushing sangat2 masa tu. nk makan pon laju2..hehehe

SFWN - alaaa time dorg nnt kite buat jamuan nasik lemak kopi o je..hehehe =P

ANI - haha aku malas la nk edit lain..

PikaPiko said...

eh..aku pon ada la...sukenye..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...