Friday, October 19, 2012

JPSV Annual Dinner 2012

Salam. 

Fuhhhh lama gila la koi tak menulis kat sini. Dekat maktab memang tak de kesempatan la nak update pape kat blog ni even tiada siapa kisah aku update ke tak. Bizi kot habis2 praktikum je semua assignment dateline dalam minggu yg sama. Dengan nak kena handle dua pameran, annual dinner lah sampai rumah sewa pon tak terkemas. Dah macam reban pon ada tak de gaya rumah anak dara langsung. 

Whatever it is... Itu semua dah berlalu. Dan event yang last kelas aku kena handle ialah JPSV annual dinner. Kiranya dinner tu lah penghilang stress setelah siap semua assignment dan amali/pameran. 

Bertempat di Swiss Inn Sg. Petani dan bertemakan The Magical Fairy tales kami pon bergaya sakan la bajet macam dalam kisah dongeng dalam dan luar negara. Muahahaha tapi nampaknya yang bergaya sakan hanyalah sek sek muda mudi ni. Yang geng agak berumur kebanyakkannya cuma mengenakan baju kurung dan kemeja saja. Tapi tak pe lah, walaupun kerna terpaksa, mereka hadir jugak ke dinner ni so tak kisah la yang tu =)

Walaupun majlis agak kelam kabut, tapi alhamdullillah semuanya berjalan mengikut apa yang telah dirancang. Cuma rasa kecewa sikit sebab kami terlupa nak remind tetamu paling penting iaitu Ketua Jabatan PSV kami pasal majlis ni dan disebabkan itu KJ terlewat sikit hadir. Tapi dia tetap hadir jugak dengan rileksnya terus bagi ucapan panjang lebar, memang salute la. 


Ahaksss.. Ada rupa ka? Boleh la... 
Baju aku tu semua aku rolling je. Takde yang mahal mahal mahupun yang direka khas. Almaklum le tengah krisis duit sikit sekarang =P



Hercules@Sparwan & Megara



From left (kalau tak silap hehe) : Black Queen, Thumbelina, Alice in Wonderland, Megara of Hercules, Snow White, Rapunzel, Red Riding Hood, Regina of Once Upon a Time, Barnabas Collins, Princess Siti hihi, Princess Ida hoho, Rapunzel of India, Ariel, Fairy, Dracula, Hercules, Peter Piper (FUHHH!!! Penat menaip nama pelik2 nih)



heehuuuuu <3



Senior yang dirai malam tu





 Group photo haruslah ada. Satu kewajipan tu hehehe.. 


OK lah. Tamatnya dinner ni tamatlah jugak agenda aku sepanjang semester 6 nih. Sekarang ni kena pulun study je kat rumah sebab final koi 2 minggu lagi je. Apadia? Pulun study kat rumah? Wujudkah aktiviti tersebut?? Hahahaha... terpaksa la wujudkan jugak dalam list rutin harian selama study week nih sebab bukak2 cuti terus exam.

Kthanksbye!


3 comments:

PinQib (Jung) said...

woooo.. memang gempak la korang.. kami biaso jah... huhuhu.. tabik spring !~~

CikZaitul said...

wow..style habes baju korang..gila kretiff.. d^_^b

liyana said...

omey sangat gambo rapunjelll tu..trase diri cm rapunjewl..hohohohohohohoh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...