Friday, December 16, 2011

Ketahui sekacak manakah anda.

Tadi aku selak2 la 9gag lepas tu it leads me to this website; anaface.com 

Anaface ni kejenya menganalisis muka kita sama ada muka kita lawa ke tak lawa. Hahaha. Sounds interesting kan. Caranya senang je. Upload gambar yang lebih kurang macam gambar passport then pandai2lah ko membaca arahan berikutnye. 

Contoh result dia macam ginilah, aku try kat muka aku. Adakah lawo? burok? hudoh? horror?



huhuhu malu la pulak.....








And the result....





Ah-hah! Not bad la pulak. 8.44 out of 10. Lawa la jugak tu nak dibandingkan dengan crazy frog atau dr. bombay. Jangan jeles, score i ni lebih kurang dengan score megan fox wahahaha!! #riak seketika


Hahaha jarak .14 je tau. Jangan main2 =E




Sekarang meh aku comparekan muka2 male celeb yang aku minat pulak. Kite tengok sapa lagi kacak wohohoho!!


1. Korean Idol

Dennis Oh vs. Choi Si-won

Dennis : 8.05

Si Won : 8.14
Ok Si Won won!! Even aku rasa Dennis lagi kacak tapi tak pe lah. Dennis dah tua, aku tak minat sangat dah kekekeke



2. Japanese Idol

Takashi Sorimachi vs. Takeshi Kaneshiro

Sorimachi : 8.14

Kaneshiro : 7.91

Sudah pastilah cikgu kesayangan aku Onizuka sensei lagi kacak <3 <3



3. Hollywood Idol

Johnny Depp (dulu) vs. Johnny Depp (sekarang)

dulu : 9.21

sekarang : 8.39
9.21? Terbaik kot. Tapi, ketara la pulak perbezaannya. Maknanya depp yang dulu lagi kacak la ye, tua2 ni dah kerepot pulak. Tapi takpe, ada aku kisah??? Dia tetap kacak selamanyaaaaaaa



4. Cartoon character 


Alahai kesian... 0.93 dari 10 je Mario dapat. Semuanya wide2 belaka kakakaka.. Tapi, seburuk2 Mario, ada yang lagi buruk dari dia......





Ini dianya...






Forever Alone guy =D


So ingatlah, jangan kata diri anda buruk. Sebab, seburuk2 anda, ada lagi yang lebih buruk dari anda (jangan nak 'anda' sangat lah) contohnye Mario dan Forever Alone guy ni hehehehe...Ok itu aje, selamat mencuba!

4 comments:

safwanmahzin said...

Saya dah mencuba moon..huhu..=)

safwanmahzin said...

7.63

k e y r i said...

gambar last tu xleh blah! kah kah kah!! :p

PinQib said...

awak memang lawa moon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...